top
logo

Ki olvas minket

Oldalainkat 79 vendég böngészi

Címlap Könyvelés
Könyvelés

Teljes körű adótanácsadói, számviteli szolgáltatás ellátását

vállaljuk Kft-k, Bt-k részére.

Tevékenységünk szakmai színvonalát szakképesítéseink és a jogszabályok szigorú betartása mellett az adókedvezményekben rejlő lehetőségek kihasználása iránti elkötelezettségünk biztosítja.

Mi nem csak a jogszabályokat ismerjük, hanem

a termelő cégek valós, napi gondjait is.

Hogyan lehetséges ez?

Cégünk 1995-ben alakult, alaptevékenységünk gépek, berendezések javítása, telepítése. Létszámunk 10-15 fő.

Megalakulásunk óta, talán egyedülálló módon mi magunk végzünk minden olyan nem termelő tevékenységet is, ami a gazdálkodáshoz szükséges pl. könyvelési, adózási, bérügyi, munkaügyi, minőségirányítási tevékenységet, így komplex módon ismerjük a kisvállalkozás műszaki, termelési sajátosságait és a gazdálkodási oldalt is.

 

Legfőbb ajánlatunk

Ismerje meg a Kisvállalati Adó kedvező feltételeit!

 

KIVA-s cég könyvelését vállaljuk.

 

Cégünk a Kisvállalati Adó (KIVA) bevezetése, 2013. óta alkalmazza ezt a kedvező adózási módot, mely a 2017. évi jelentős változástól kifejezetten kedvező, azon vállalkozások számára, akik alkalmazottakat foglalkoztatnak és nyereségük egy részét visszaforgatják a termelésbe, beruházásba, fejlesztésbe. Tapasztalatunk szerint a hozzánk hasonló kisvállalkozások nem nagyon ismerik ezt a kedvező adózási módot és a kezdeti bonyolultsága miatt a könyvelők sem szívesen ismertették meg ügyfeleikkel.
Az évtizedek alatt felhalmozódott gazdálkodási tapasztalatainkat hasznosítva tevékenységünket szeretnénk kiterjeszteni, vállaljuk KIVA-s Kft-k könyvelését.
A tevékenység végzésének mind szakmai, mind tárgyi, mind immateriális feltételei biztosítottak. Gazdasági ügyvezetőnk regisztrált Mérlegképes könyvelő és regisztrált adótanácsadó. A szakmai ismeretek napra készségét a folyamatos képzések és a szakmai kiadványok biztosítják. Tevékenységünkhöz jogtiszta Kulcs-Soft progamokat használunk (kettős könyvelés, bérszámfejtés, tárgyieszköz nyilvántartás).

 

Várjuk megtisztelő megkeresésüket.


e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

mobil telefon: +36 30 5252904

 

honlap: kivakonyveles.hu

 

Nyertes pályázatunk

infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_esza.jpg

Termékeinkből

Z600-AS_KOROBON_FELUJITVA.jpg

bottom

A honlapot készítette: Joomla! Open Source Tartalomkezelő Rendszerrel Kárpáti Zoltánné